v-1-300-x-300-dpi
Blog  
Șeminee  

Postat in 5 decembrie 2016

Șemineul pentru Sărbători Perfecte

Goliath este cel mai bine vândut model de focar Zaconex, atât în Germania, cât și în România. Acum îl poți face cadou pentru toată familia cu o reducere de 20%, în perioada 21 noiembrie – 21 decembrie 2016.

Toate modelele de focare construite de Zaconex au la bază pasiunea, tehnologia și cele mai bune materiale. Ca să te poți bucura de flăcările șemineului cât mai multe anotimpuri la rând, focarele Zaconex sunt fabricate din fontă de calitate superioară FC200 și tablă neagră decapată OL37 cu diferite grosimi. Sticlă este rezistentă la temperaturi de până la 800 °C. Goliath este cel mai bine vândut model atât datorită calității sale, cât și faptului că este ideal pentru suprafețe de până la 40 mp.

v-2-300-x-300-dpi v-1-300-x-300-dpi

 

Pentru durabilitate și siguranță, focarul Goliath este vopsit în două straturi cu vopsea neagră grafitată. Ușa este construită din tablă de 3 mm cu geam panoramic din trei laturi. Acest lucru permite amplasarea şemineului pe colţ sau pe un perete drept. Mânerul de deschidere al ușii este executat integral din inox sau aurit. În partea superioară a ușii se află clapeta de tiraj pentru evacuarea gazelor de ardere cu buton. În total, Goliath are patru butoane pentru reglarea curentului de aer la geam, cu mâner și buton de aer cenușar – un mâner cu rol în curățirea cenușarului.

Goliath este o alegere excelentă pentru orice cămin. Dacă aveți un proiect de șemineu în care focarul Goliath s-ar potrivi de minune, sunați-ne pentru comenzi și mai multe informații.

FacebookEmailShare

, ,

Contactați-ne!