rustic
Blog  
Șeminee  

Postat in 18 noiembrie 2016

Ce stil de șemineu ți se potrivește?

Pentru a alege cel mai potrivit modelul de șemineu trebuie să ne uităm în primul rând la stilul actual al încăperii. Practic, mediul înconjurător dictează modelul cel mai potrivit de șemineu. De exemplu, într-o locuință modernă urbană cel mai bine s-ar potrivi un stil minimalist sau clasic. Într-o cabană de munte tradițională, pe de altă parte, ne putem gândi la un șemineu în care predomină piatra sau metalul prelucrat.

Deoarece gusturile diferă, recomandarea noastră este să te inspiri din modelele existente și să creezi ceva original, pe gustul tău. Îți oferim mai jos trei stiluri dominante în ultima perioadă. Acestea reprezintă un excelent punct de pornire pentru determinarea designului final al șemineului tău unic, adaptat spațiului pe care dorești să-l dotezi cu un șemineu pe lemne.

RUSTIC

Un șemineu rustic se încadrează perfect în spațiul înconjurător, fiind în același timp printre punctele principale de atracție ale clădirii.

rustic-3 rustic-1 rustic

 

CLASIC

Stilul clasic, nemuritor, este impregnat de elemente moderne adaptate gusturilor contemporane.

clasic clasic-3 clasic-1

MINIMALIST

Mai ales în ultimele câteva decenii, modern este sinonim cu stilul scandinav contemporan, dominat de tendințele designului minimalist.

minimalist-3 minimalist minimalist-1

 

 

FacebookEmailShare

, ,

Contactați-ne!