semineu-rustic1
Blog  
Șeminee  

Postat in 23 decembrie 2016

TENDINŢE ÎN 2017. Șemineul vedetă în AMENAJAREA CASEI

 

Anul 2017 se anunță bogat în culori vibrante și intense sau relaxante și naturale pentru amenajările interioare. Metalele aurii și arămii se reîntorc în trend, însă într-o variantă reinventată prin accesorii îmbrăcate în elemente de metal auriu și arămiu.

Ca în fiecare an, Institutul Pantone, autoritatea mondială în domeniul culorilor, a anunțat care vor fi culorile anului ce vine. Pentru un decor în tendințe poți adăuga aceste culori în finisaje și piese de mobilier. Paleta de culori pentru 2017 este un mix de vitalitate, relaxare și inspirație din natură. Culoarea-vedetă este verdele Kale, o nuanță care te invită la reconectare cu natura, stil de viață sănătos, experimentare și exploatare.

Materialele calde, precum gresia teracotă, le vor înlocui pe cele în tonuri reci și ceea ce, pentru 2016, a fost numit „simply white”. Astfel, dalele de gresie și faianța în culoarea și textura teracotei vor avea un finisaj mat natural și vor putea fi utilizate cu precădere în băi sau la placarea șemineurilor, ceea ce va adăuga o notă caldă atmosferei de interior. Specialiștii recomandă plăcile din cărămidă sau piatră, care conturează o atmosferă caldă și primitoare și creează din acesta punctul de atracție al întregii încăperi.

Te-ai gândit că un șemineu ar merge de minune în living sau chiar în dormitor? Atunci când ai de ales între atât de multe modele de șemineu, decizia este mai greu de luat. Te ajutăm să alegi un șemineu pe placul inimii tale în funcție de casa ta și atmosfera pe care vrei să o aducă în încăpere.

Dacă stai la bloc nu trebuie să sari peste această tendință în domeniul amenajărilor interioare, chiar dacă nu poți monta un șemineu cu coș de fum, deoarece îl poți înlocui cu un bioșemineu.

 

      Bioșemineu                              Șemineu rustic

biosemineusemineu-rustic1

                                 Șemineu teracotă  

semineu-teracota      semineu-teracota_2 

 

       Șemineu minimalist                 Șemineu piatră

semineu_minimalist       semineu_piatra

FacebookEmailShare

,

Contactați-ne!