semineu corten 1
Blog  
Șeminee  

Postat in 11 august 2016

Top 5 motive pentru a avea un șemineu

Să ai un șemineu acasă este mult mai mult decât o simplă pasiune, deoarece vine cu o mulțime de avantaje pentru proprietar. Persoanele care caută să cumpere sau să construiască o casă vor considera în general că prezența unui șemineu aduce plus-valoare. De la șemineele care folosesc ca și combustibil lemnul, până la bio-șeminee, există anumite beneficii pe care ar trebui să le luăm în considerare atunci când luăm decizia dacă să achiziționăm un șemineu sau nu.

PRIETENOS CU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Indiferent de combustibilul pe care îl folosesc, șemineele sunt mai eficiente din punctul de vedere al mediului decât alte surse centrale de încălzire. Acestea aduc beneficii financiare, fiind în același timp o sursă de încălzire cu emisii scăzute.

ÎNCĂLZIRE CONVENABILĂ

Șemineele sunt o sursă excelentă de căldură la un preț accesibil, care ajută cu adevărat proprietarii de imobile pentru a-și reduce costurile de încălzire. Acest lucru este valabil mai ales dacă ne gândim că șemineele sunt concepute în așa fel încât să reducă la minim orice pierdere și să maximeze căldura produsă – cum ar fi prin recuperatoare.

ATMOSFERĂ DE ZILE MARI

Un șemineu frumos va transforma orice cameră, făcând minuni atunci când vorbim de aspectul și atomosfera mediului înconjurător. Focul oferă căldură naturală, ceea ce îi face pe majoritatea să se simtă mai confortabil, fiind o metodă excelentă de relaxare.

SIGURANȚĂ

Contrar anumitor prejudecăți, un șemineu întreținut în mod corespunzător poate fi foarte sigur. În ziua de azi, un șemineu este proiectat pe baza unor reglementări stricte de siguranță și șansa de a se întâmpla ceva neprevăzut este aproape inexistentă.

UȘOR DE INSTALAT

În funcție de tipul de șemineu ales, instalarea poate dura foarte puțin timp, mai ales dacă îl comanzi de la o companie de încredere precum Zaconex. Având în vedere durata de viață proiectată, un șemineu este o investiție în viitorul căminului și al familiei tale, o investiție care poate fi făcută eficient cu ajutorul unor profesioniști cu experiență.

În concluzie, de la scăderea costurilor de încălzire, la îmbunătățirea aspectului general al căminului, și până la investiția pe termen lung care este un șemineu – toate acestea reprezintă avantaje care nu trebuie să fie trecute cu vederea înainte de luarea deciziei de cumpărare.

 

FacebookEmailShare

, ,

Contactați-ne!