Blog  
Șeminee  

Postat in 23 decembrie 2016

Anul 2017 se anunță bogat în culori vibrante și intense sau relaxante și naturale pentru amenajarile interioare. Metalele aurii și arămii se reîntorc în trend însă într-o variantă reinventată prin accesorii îmbrăcate în elemente de metal auriu și arămiu.

FacebookEmailShare
Citește mai mult


Blog  
Șeminee  

Postat in 5 decembrie 2016

Goliath este cel mai bine vândut model de focar Zaconex, atât în Germania, cât și în România. Acum îl poți face cadou pentru toată familia cu o reducere de 20%, în perioada 21 noiembrie – 21 decembrie 2016.

Citește mai mult


Blog  
Șeminee  

Postat in 18 noiembrie 2016

Pentru a alege cel mai potrivit modelul de șemineu trebuie să ne uităm în primul rând la stilul actual al încăperii. Practic, mediul înconjurător dictează modelul cel mai potrivit de șemineu.

Citește mai mult


Blog  
Șeminee  

Postat in 26 octombrie 2016

Indiferent că vorbim despre șeminee sau orice alt tip de produs pe termen lung, principalele criterii de selecție includ în general raportul calitate-preț, funcționalitatea, designul și impactul asupra mediului înconjurător.

Citește mai mult


Blog  
Șeminee  

Postat in 12 septembrie 2016

Cum este mai bine – să construiești un șemineu prin propriile forțe sau să apelezi la o echipă de specialiști?

Citește mai mult


Blog  
Șeminee  

Postat in 26 august 2016

Șemineul este definit ca o structură arhitecturală cu scop de încălzire a unui spațiu închis. Știm cu toții, însă, că acesta are și un foarte important rol decorativ.

Citește mai mult


Blog  
Șeminee  

Postat in 11 august 2016

Să ai un șemineu acasă este mult mai mult decât o simplă pasiune, deoarece vine cu o mulțime de avantaje pentru proprietar. Persoanele care caută să cumpere sau să construiască o casă vor considera în general că prezența unui șemineu aduce plus-valoare.

Citește mai mult


Blog  
Șeminee  

Postat in 25 iulie 2016

Fiecare șemineu are nevoie de întreținere pentru a putea fi folosit pe durată lungă și în condiții optime de funcționare. Când ne gîndim la întreținerea unui șemineu, este bine să ne gândim la acesta aproape ca la o ființă vie. Ca să facem o paralelă, și focul este cald, în mișcare, consumă și… aduce bucurie întregii familii. Flacăra șemineului intră în căminele noastre pentru a aduce pace, lumină și relaxare pentru întreaga familie, într-un mod natural.

Citește mai mult


Blog  
Șeminee  

Postat in 8 iunie 2016

Toți proaspeții posesori de șeminee pe lemn trebuie să știe totuși că frumusețea unui șemineu depinde foarte mult de modul în care acesta se întreține. Iar unul dintre factorii determinanți pentru aspectul și funcționarea șemineului sunt tipul de lemne pe care îl folosești.

Citește mai mult


, , ,